Als gecertificeerd coach en NOLOC Register loopbaanprofessional en loopbaancoach word ik ook gevraagd door bedrijven en het UWV om medewerkers en klanten te begeleiden.

Dit kan bijvoorbeeld via 2e spoor trajecten, UWV Werkfit maken, UWV Naar Werk of door middel van outplacement.

2e spoor traject

Ben je langdurig niet in staat om je werk uit te voeren en zijn er geen passende mogelijkheden om te re-integreren binnen de organisatie van je werkgever? Dan komt re-integratie bij een andere werkgever in beeld. Dit heet re-integratie 2e spoor, of in het kort het tweede spoortraject.

UWV Werkfit maken

Werkfit Maken is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW). Het doel is om mensen met een uitkering van het UWV weer werkfit te maken met daarbij veel aandacht voor werkvermogen en sollicitatiecapaciteiten.

UWV Naar Werk

Een traject naar werk volgt u via het UWV, de gemeente, uw ex-werkgever of via een verzekeringsmaatschappij. Het traject is erop gericht om (weer) aan het werk te komen.

2e spoor, UWV Werkfit maken en UWV Naar werk trajecten voer ik uit uit naam van Flex Advieshuis.

Via mijn profielpagina vind je meer informatie, maar het makkelijkst is om rechtstreeks contact met mij op te nemen; zo kunnen Flex Advieshuis en ik snel iets voor jou betekenen.