Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar weet je niet zo goed wat bij je past of wat je leuk vindt? Twijfel je of jouw cv of sollicitatiebrief wel ‘goed’ is? Heb je een LinkedIn profiel, maar werkt dat niet voor jou?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring met cv’s en vanaf 2010 ook met LinkedIn. Ik heb er duizenden gelezen en besproken met zowel werkzoekenden als met vacaturehouders. Wat wil je laten zien, waar kijkt een werkgever naar, wat is wel en niet relevant?

Als recruiter was het mijn taak om kandidaat en organisatie te matchen; daar werden wij immers voor betaald. Maar of dat altijd het beste was ….? Sinds 2011 begeleid ik puur jou als werkzoekende. Omdat jouw kwaliteiten, wensen en meerwaarde het meer dan waard zijn tot hun recht te komen op de plek die jou het allerbeste past. Het gaat om jou!

cv

Je CV gaat over jou, je maakt duidelijk wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is relevant en toekomstgericht. Je lezer snap wat je doet, hoe je het doet en welk resultaat dat geeft. Je kwaliteiten en meerwaarde komen naar voren. Je bent onderscheidend en daarmee geef je duidelijk richting aan je lezer waarom hij of zij jou moet bellen. Jij bent de oplossing voor zijn of haar probleem. En dat wordt ondersteund door mensen die achter je staan.

Jouw cv nodigt uit!

LinkedIn

LinkedIn is dé zakelijke netwerksite voor iedereen die niet stil wil blijven staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, je doet nieuwe ideeën op, blijft in contact met vakgenoten en collega’s, legt nieuwe contacten met mensen die jouw interesses en kennis delen. Je zoekt er naar vacatures en wordt gevonden door mensen en organisaties die op zoek zijn naar precies zo iemand als jij.

Maar dat gaat niet vanzelf. LinkedIn werkt niet voor jou.
Als je resultaat wilt uit je netwerk en uit LinkedIn, dan moet je het echt zelf doen!

Solliciteren

Solliciteren is meer dan een cv of LinkedIn profiel maken. Samen geven we antwoorden op jouw vragen als ‘wat wil ik eigenlijk echt’ en ‘kan ik dat wel?’ We bespreken wat jouw voorkeursgedrag betekent voor functies die je wel of niet passen. We zorgen er voor dat jouw kracht en meerwaarde van je CV afspat.

We maken netwerken leuk, zorgen dat je netwerk groeit en dat het jou actief helpt. We laten zien hoe je LinkedIn profiel en Personal Branding je positief ondersteunen. En we brengen je op maat gemaakte CV onder de aandacht bij organisaties waar jij graag wilt werken.