‘Een nieuwe baan’

Ik ben door Daisy Goddijn van uitgeverij Expertboek geïnterviewd over mijn boek ‘Een nieuwe baan. Hoe je met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert’.

Het beeld blijft af en toe wat hangen, maar het geluid is gelukkig prima.

‘Een nieuwe baan. Hoe je met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert.’

Solliciteren naar een nieuwe baan? Maak er echt werk van en lees eerst dit boek. Je leert hoe je de stappen uit het sollicitatieproces persoonlijk en krachtig aanpakt. En hoe jouw onderscheid en meerwaarde daadwerkelijk leiden tot dé baan die echt bij je past.

Er liggen een aantal valkuilen op de loer als je de knoop hebt doorgehakt om te gaan solliciteren naar een nieuwe baan. Bespaar jezelf tijd, energie en teleurstelling en omzeil moeiteloos deze valkuilen door werk te maken van de tips uit dit boek.

Of je nu net een paar jaar werkt, of al meer dan 30 jaar ervaring meebrengt. Of je nu goed weet wat je kan, of geen idee hebt wat je wilt. Dit boek beantwoordt de meest gestelde vragen van werkzoekenden die op zoek zijn naar dé nieuwe baan die écht bij hen past.

Het is een HOE DAN?-boek. Dat wil zeggen dat elk hoofdstuk een vraag is die met ‘hoe’ begint. In twintig hoofdstukken krijg je antwoord op de meest gestelde vragen van werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan die écht bij ze past.

Je krijgt concrete antwoorden op belangrijke vragen, zoals:

  • Hoe laat ik zien waar ik voor sta?
  • Hoe beschrijf ik mijn onderscheidende werkervaring?
  • Hoe versla ik het LinkedIn algoritme en breng ik actie in mijn netwerk?
  • Hoe beoordeel ik of de vacature voor mij passend is?
  • Hoe houd ik het stuur in handen tijdens mijn sollicitatiegesprek?

Vincent geeft je praktische tips die je helpen om jezelf te presenteren als de oplossing voor het probleem van de werkgever. Hij leert je hoe je jezelf centraal zet in jouw sollicitatie. Want solliciteren gaat over jou!

Een mustread voor werkzoekenden én voor werkenden die willen onderzoeken of hun huidige baan nog wel bij hen past.

Inclusief handige checklists en inspirerende podcasts.

Vincent Kuyvenhoven is eigenaar van Zicht op Inzicht, sollicitatietrainer, loopbaancoach, coach en MapsTell Guide. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met alles wat met solliciteren te maken heeft. Als loopbaancoach daagt hij je uit in het belang van jou als werkzoekende. Als voormalig recruiter scherpt hij dat aan met het oog van de werkgever.

Zijn motto is ‘Plezier! Positief! Power!’.

Vincent maakt écht werk van jouw sollictatie, cv, netwerk en LinkedIn.