Mijn boek is klaar!

Op 1 juli heb ik mijn manuscript ingeleverd. Er wordt ‘nu’ aan de opmaak en de cover gewerkt en dan gaat het naar de drukker.

Het gaat over solliciteren en het vinden van een nieuwe baan.

Of je nu net een paar jaar werkt, of al meer dan 30 jaar ervaring meebrengt. Of je nu goed weet wat je kan, of geen idee hebt wat je wilt. Dit boek beantwoordt de meest gestelde vragen van werkzoekenden die op zoek zijn naar dé nieuwe baan die écht bij hen past.

Op vrijdagavond 13 oktober is de boeklancering in Breda.

Ben je er bij? Dat zou heel erg leuk zijn.

Hier vind je meer info over de boeklancering en kun je je direct aanmelden.

Het is een HOE DAN?-boek. Dat wil zeggen dat elk hoofdstuk een vraag is die met ‘hoe’ begint. In elke hoofdstuk geef ik antwoord op de meest gestelde vragen van mijn klanten.

Aan de hand van 20 Hoe-vragen leg ik je haarfijn uit hoe jij de nieuwe baan vindt die bij je past.

Je krijgt concrete antwoorden op belangrijke vragen, zoals:

  • Hoe laat ik zien waar ik voor sta?
  • Hoe beschrijf ik mijn onderscheidende werkervaring?
  • Hoe versla ik het LinkedIn algoritme en breng ik actie in mijn netwerk?
  • Hoe beoordeel ik of de vacature voor mij passend is?
  • Hoe houd ik het stuur in handen tijdens mijn sollicitatiegesprek?

Ik geef je praktische tips die je helpen om jezelf te presenteren als de oplossing voor het probleem van de werkgever. Je leert hoe je jezelf centraal zet in jouw sollicitatie. Want solliciteren gaat over jou!

Een mustread voor werkzoekenden én voor werkenden die willen onderzoeken of hun huidige baan nog wel bij hen past.

Naast informatie en inspiratie lees je tips, quotes, oefeningen en anekdotes. Elk hoofdstuk sluit af met een opdracht. En lezers van ‘Een nieuwe baan’ krijgen exclusief toegang tot handige checklists en inspirerende podcasts.

Wil jij als één van de eersten het boek

‘Een nieuwe baan. Hoe je met meer vertrouwen en een beter resultaat solliciteert’

ontvangen?

Via deze link kun je ‘Een nieuwe baan’ alvast reserveren. Je hebt ‘m dan zo snel mogelijk in huis!

Het loont om de regie te pakken over je eigen loopbaan. Het vinden van een passende baan blijkt voor velen echter een lastige zoektocht.

Slim solliciteren is daarom belangrijk. Slim solliciteren is bovendien hard werken en kost veel tijd. Om dat strategisch te doen, zijn de handvatten in dit boek een must voor iedereen die gaat solliciteren op een nieuwe baan.

Als sollicitatietrainer bij Stichting JobOn heeft Vincent laten zien een ware sollicitatie expert te zijn! Vincent’s stappenplan is concreet en slim opgezet zodat je ook hoofdstukken kunt selecteren die nu van jou van toepassing zijn, door de oefeningen kan je de theorie direct toepassen op je eigen sollicitatieproces.”

“Een nieuwe baan: Hoe je met meer vertrouwen en een beter resultaat solliciteert” is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Dit boek biedt praktisch advies en waardevolle inzichten om met zelfvertrouwen te solliciteren en indruk te maken tijdens het sollicitatieproces.

De auteur combineert diepgaande kennis met heldere en toegankelijke taal, waardoor het boek gemakkelijk te volgen is.

Het resultaat? Een inspirerende gids die je helpt je droombaan te veroveren. Een absolute aanrader!

Vincent Kuyvenhoven heeft 25+ jaar ervaring met het lezen en bespreken van cv’s. Zowel met werkzoekenden als met werkgevers.

Hij maakt werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Vincent werkt voor bedrijven die bijvoorbeeld ‘boventallig’ personeel willen ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan of een ontwikkeltraject. Hij zorgt er samen met jou voor dat je loopbaan een boost krijgt en hij geeft inzicht in het voorkeursgedrag op goede en slechte dagen van jou en dat van je collega’s.

Na een loopbaan bij detachering en werving- en selectiebureaus is hij in 2011 zijn eigen bedrijf Zicht op Inzicht begonnen. Met zijn motto Plezier! Positief! Power! geeft hij maximale aandacht aan de wensen, behoeften en mogelijkheden van de werkzoekende.

Hij is sollicitatietrainer en senior loopbaancoach. Vincent is Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional, heeft zijn diploma van de door NOBCO/EMCC gecertificeerde opleiding Practitioner Coachopleiding, is gecertificeerd MapsTell Guide en Coach en gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist.

Wil jij echt werk maken van je sollicitatie, loopbaan of gedrag?
Hij helpt je er graag bij!

vincent@zichtopinzicht.nl

tel: 06 – 51581361