Coach

Maak werk van jezelf

In 2022 ben ik gestart aan de Practitioner Coachopleiding, dé opleiding om mijn coachvaardigheden te verbreden en verdiepen naar professioneel niveau. Na ruim 25 jaar werkervaring met de arbeidsmarkt, zo’n 15 jaar ervaring als loopbaancoach en sinds enkele jaren gecertificeerd register Loopbaanprofessional wilde ik me blijven ontwikkelen.

Het is een intensieve vakopleiding waarin de theorie ruimschoots aan bod komt en praktische vaardigheden uitgebreid worden getraind. De opleiding is NOBCO en EMCC gecertificeerd op EQA-practitioner niveau en begin 2023 heb ik mijn diploma gehaald.

Het geeft mij en daarmee mijn coachees meer tools en handvatten om nog beter met elkaar te onderzoeken wat de coachvraag is. Ik heb geleerd nog beter te luisteren en waar te nemen zodat ik er voor iedereen, ongeacht situatie, afkomst of persoon met oprechte aandacht kan zijn. Het leidt tot meer diepgang, beweging en resultaat. Of het nu over de arbeidsmarkt, jouw loopbaan of een ander onderwerp gaat.

Jij wilt meer uit jezelf halen, laten we samen ontdekken hoe je dat gaat doen!

Ben ik de coach die je zoekt?

  • Ik geloof er in dat iedereen kwaliteiten heeft en laat zien. Laten we samen onderzoeken wie je bent, waar je voor staat, wat jouw meerwaarde is en waar je naar toe wilt.
  • NOLOC Gecertificeerd Register Loopbaanprofessional
  • Diploma Practitioner Coachopleiding (EMCC/NOBCO gecertificeerde opleiding)
  • Gecertificeerd Mapstell Guide & Coach
  • Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist
  • Plezier! Positief! Power!

Coaching