CV- en LinkedIn check. Plus. Meer. Extra.

De ‘Zicht op Inzicht’ checks. Van krachtige basis naar blijvend in beeld!

De CV- en LinkedIn check is het startpunt voor de sollicitant met weinig tijd en één heel belangrijke vraag: “is het goed zo…?”.  De check geeft je volop aanknopingspunten en ideeën om jezelf optimaal te presenteren.

Plus. Meer. Extra. Wil je 1-op-1 met een coach aan de slag om te bepalen wat jouw grote kracht is en hoe je die overbrengt op je CV en LinkedIn profiel? Wil je ontdekken wie jouw doelgroep is, waar die zich bevindt en hoe je die bereikt, aanspreekt en tot je warme connecties maakt? Wil je jezelf ook in beeld optimaal presenteren? Breid de check uit met Plus. Meer. Extra.

 1. De check Plus individuele begeleiding op weg naar een optimaal CV en LinkedIn profiel.
 2. Meer activiteit, meer netwerk, meer passende vacatures.
 3. Je bent Extra goed zichtbaar.

Check. Plus. Meer. Extra.

Plus:

Weet jij wel wat je wilt?

 • Voorafgaand aan de check gaan we anderhalf uur met elkaar in gesprek. We bespreken wat je doet, wat je kan, waar je naartoe wilt, waar je kracht ligt, waar je echt energie van krijgt en hoe je dat verwoordt. Want als jij dat niet weet, kun je het ook niet overbrengen.
 • Op basis daarvan ga je gericht aan de slag met je CV en LinkedIn profiel. Als je ‘m naar tevredenheid versterkt hebt, stuur je ze naar me toe en doe ik de check.
 • Voordeel is dat jij twee keer actief en gericht met je CV en profiel aan de slag bent en dat ik je vragen gerichter kan beantwoorden dan bij ‘alleen’ de check.

Meer:

Kracht in actie!

 • Na de’ CV- en LinkedIn Check. Plus.’ nodigt je CV uit en verbindt je LinkedIn profiel. Dat wil je natuurlijk niet voor jezelf houden. Dat wil je delen met jouw doelgroep.
 • We gaan anderhalf uur aan de slag om niet alleen je netwerk in kaart te brengen, maar vooral om te zorgen dat je actief bent, dat je jezelf laat zien, dat je nieuwe ingangen creëert en dat je nieuwe werkgever jou vindt.
 • Je leert hoe je tijdbesparend relevante vacatures vindt via LinkedIn, Twitter en Google. En die gewonnen tijd, kun je weer in je netwerk stoppen. Dubbele winst!

Extra:

Ben ik in beeld?

 • Als je jezelf laat zien, wil je er meer dan goed op staan. Dat kan! Zicht op Inzicht werkt samen met award winning fotografe Marina Novosad. Zij zorgt ervoor dat jouw kracht van je profielfoto spat. Investering: op aanvraag

Ik blijf in beeld!

 • Wil je nog een stap verder? Video-solliciteren is sterk in opkomst. Wil je een krachtige presentatie van jezelf die je op je LinkedIn profiel kunt plaatsen? Wil je een hele gerichte sollicitatie-video die je jouw aankomend werkgever stuurt? Wij bereiden samen jouw verhaal voor, Marina legt het vast.
 • CV, LinkedIn, pitch, beeld en geluid: je komt in beeld en blijft in beeld! Investering: op aanvraag

Check. Plus. Meer. Extra.

“Hartelijk dank voor het prettige gesprek. Ik heb heel veel aan de nieuwe inzichten die we hebben besproken en ben meteen aan de slag gegaan. Alle puzzelstukjes vallen opeens in elkaar.”

“Ik vind het geweldig dat juist die woorden waarvoor ik bang ben om ze te benoemen allemaal door jou beschreven zijn. Je komt voor mij op het juiste moment en bent een cadeau uit de hemel. Dank je hiervoor.”

“Ik vind je feedback heel waardevol. Morgen zit er een winnaar aan tafel!”

“Heel hartelijk dank voor je precieze en kritische feedback  en voor je tips – daar kan en moet ik zeker wat mee! Terwijl ik echt erg mijn best heb gedaan op mijn profielomschrijving. Nogmaals dank voor je persoonlijke aanpak, de (extra) service en je hulp!”

Eerst nog een vraag?