Maak werk van je CV

via Email

Maak werk van jouw uitnodigende CV.

Je CV gaat over jou, je maakt duidelijk wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is relevant en toekomstgericht. Je lezer snapt wat je doet, hoe je het doet en welk resultaat dat geeft. Je kwaliteiten en meerwaarde komen naar voren. Je bent onderscheidend en daarmee geef je duidelijk richting aan je lezer waarom hij of zij jou moet bellen. Jij bent de oplossing voor zijn of haar probleem. En dat wordt ondersteund door mensen die achter je staan. Jouw cv nodigt uit!

Wil jij dat ook?

In de 14 daagse training komt alles wat je wilt en moet weten over jouw cv via email naar je toe. Je krijgt elke dag een bericht van me met daarin een aantal afbeeldingen en teksten over specifieke stappen die belangrijk zijn voor het schrijven va je cv. Deze geven informatie, stellen vragen of zetten je aan het denken. Elke dag sluit af met een opdracht. Zo bouw je aan jouw verhaal en aan jouw CV.

Deelnemers aan mijn trainingen en workshops zijn zeer tevreden: “je denkt toch van jezelf dat er niet veel aan je cv verbeterd kan worden. Totdat je de training volgt en ervaart dat er veel meer is dan je ooit aan had gedacht. Ik weet zeker dat ik met mijn oude cv niet eens was uitgenodigd op gesprek. En nu heb ik die nieuwe baan. Het heeft voor mij echt het verschil gemaakt”. Dezelfde informatie en inspiratie uit de workshops en trainingen vind je ook in deze training via email.

Maak er werk van via de 14-daagse cv-training via email inclusief 1-op-1 coaching

Programma:

 • De start van de 14 daagse cv training via email begint de ochtend na jouw aanmelding en betaling..
 • Door middel van informatie, vragen, overdenkingen en opdrachten werk je dagelijks, stap-voor-stap, aan jouw cv.
 • Je CV gaat over jou! Uiteraard werk je aan ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik’, aan de volgorde van je cv, aan je persoonlijk profiel, aan de 4 stappen waarmee je je werkervaring optimaal beschrijft. Je opleiding, trainingen en cursussen geef je meerwaarde en je geeft jouw lezer relevante informatie over vrijwilligerswerk, nevenactivteiten, hobby’s en zaken waar je trots op bent. Als laatste kijken we naar de lay-out.
 • Je werkt in je eigen tijd, op je eigen locatie, wanneer jij wilt aan jouw opdrachten en cv.

Meer:

 • Om nog meer waarde uit de training te halen, krijg je 30 minuten 1-op-1 online coaching van me. Je kunt alles vragen en bespreken, zodat je je cv nog krachtiger maakt. Tijdens de training als je ergens tegen aan loopt, of na afloop voor de ultieme check.

Resultaat:

 • Je sluit de training af met een uitnodigend CV dat jouw kracht, energie, kennis, ervaring en meerwaarde weergeeft, relevant voor jou en je lezer.

Voor wie:

 • Iedereen die (nog) niet tevreden is over zijn of haar CV.
 • Iedereen die werk wil maken van zijn of haar CV.

Aanmelden:

 • Klik op ‘Meld je aan’.
 • Vul op het aanmeldformulier je gegevens in, vink het vakje ‘email’ aan en scroll naar beneden om op de blauwe knop ‘Ja, ik doe mee’ te klikken.
 • Ik stuur je een tikkie à € 125,00 (incl btw) voor deelname aan de training.
 • De ochtend na aanmelding en betaling start jouw training.

Tot snel! We maken er werk van.

Maak werk van je CV