De volgende stap

Boek: Een nieuwe baan.

De volgende stap

Wat goed dat je met dit boek aan de slag bent gegaan!

Ik heb mijn best gedaan om in mijn boek en met de boekbonussen de meestgestelde vragen over solliciteren naar de baan die je écht past te beantwoorden.

Maar ik besef me ook: het is maar een boek. Door het te lezen, de boekbonussen te lezen en te beluisteren en door de opdrachten te maken of er over na te denken, heb je nog geen nieuwe baan. Daar moet nog iets voor gebeuren.

Het gaat altijd om actie! Succesvol solliciteren doe je niet lezend, daar moet je werk van maken.

Zijn er nog vragen die tussen jou en een sollicitatie met vertrouwen en resultaat staan? Aarzel dan niet en neem contact met me op. Dat kan via onderstaande button en mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Het meest gevraagde pakket van Zicht op Inzicht zorgt er voor dat jij met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert. Het bestaat uit drie gesprekken van 90 minuten, waarbij je extra informatie en inspiratie van me krijgt door middel van e-books en voorbeelden van hoe anderen de vertaling hebben gemaakt naar een uitnodigend cv en een verbindend LinkedIn profiel. Samen met het huiswerk dat je van me krijgt en wat we samen bespreken, heb je meer dan voldoende input om echt werk te maken van jouw sollicitatie.

Je hebt naturlijk al heel veel kennis en inspiratie opgedaan door het lezen van ‘Een nieuwe baan’. We gaan samen dus echt de verdieping in!

Mijn motto is ‘Plezier! Positief! Power!’ en dat breng ik in elk gesprek mee. Ik ben nieuwsgierig, stel moeilijke vragen, maar stel je ook op je gemak. Ik let op details, leg verbanden en vind zo jouw rode draad. Ik ben ontspannen, maar to-the-point en er mag gelachen worden.

Zo zorg ik er voor dat elke werkzoekende met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert.

Programma

Het ‘Maak werk van jouw sollicitatie’- traject bestaat uit drie gesprekken van 90 minuten. Voorafgaand aan ons traject stuur je je huidige cv aan me toe; zo kan ik me alvast voorbereiden op onze gesprekken.

  • Het eerste gesprek gaat volledig over jou: wie ben je, wat heb je gedaan en hoe heb je dat gedaan, wat kun je, wat wil je en waar wil je naartoe. Je herkent wat jouw werk leuk maakt(e), waar je energie van krijgt en hoe dat komt. Je leert ook van welke aspecten je misschien wel liever afscheid neemt. Het gaat in dit traject, maar zeker in dit eerste gesprek, echt om jou!

Na dit eerste gesprek krijg je huiswerk van me om je cv daar waar nodig te herschrijven. We zorgen er voor dat het nog persoonlijker en krachtiger wordt en dat het richting geeft aan waar jij wilt zijn.

  • In ons tweede gesprek bespreken we dit herschreven cv. We maken het nog scherper, zorgen er voor dat het nog meer over jou gaat en we laten jouw kracht en richting er in naar voren komen. Mensen die vanaf nu jouw cv lezen, weten wie je bent, waar je voor staat en wat je meerwaarde is.

Na dit tweede gesprek krijg je huiswerk van me om je LinkedIn profiel te herschrijven. Het meeste werk heb je nu al gedaan, maar LinkedIn vraagt een aantal specifieke zaken die er voor zorgen dat jij gevonden wordt zoals je gevonden wilt worden en gezien wordt zoals jij gezien wilt worden.

  • In ons derde gesprek bespreken we je herschreven LinkedIn profiel. Daar waar nodig maken we het nog completer, persoonlijker en gerichter. We maken van jouw LinkedIn profiel je persoonlijke netwerkwinkel. Van daaruit leer je hoe je zelf in actie komt met je profiel en hoe je jouw netwerk niet alleen laat groeien, maar ook voor je laat werken.

Deze gesprekken gaan over jou. Uiteraard is er ook ruim tijd en aandacht voor de specifieke vragen en onderwerpen waar jij mee aan de slag wilt.

Investering

De investering voor de drie gesprekken van 90 minuten is € 325,- ex btw. De afspraken zijn bij voorkeur in Breda of online via ZOOM of Teams. Facturering vindt achteraf plaats.

Resultaat

  • Inzicht in hoe jij je werk anders doet dan je collega’s met exact dezelfde baan
  • Een uitnodigend cv
  • Een verbindend LinkedIn profiel en een gegroeid relevant netwerk
  • Inzicht in de richting en type organisatie waar jouw kwaliteiten het best tot z’n recht komen
  • De drie gesprekken zorgen er voor dat jij je sollicitatiegesprek al voorbereid hebt
  • Meer vertrouwen in en een beter resultaat uit je sollicitatie.

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen!

Groeten,

Vincent Kuyvenhoven – Zicht op Inzicht

tel: 06 – 51581361

mail: vincent@zichtopinzicht.nl

LinkedIn