Maak werk van jouw cv

en word uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek over jouw nieuwe baan

Het allerbelangrijkste van jouw cv

Hoe recruiters en vacaturehouders naar jouw cv kijken

De meest logische opbouw van jouw cv

Het effect van jouw profieltekst

Maak jouw werkervaring persoonlijk, actief en krachtig

Waarom je niet te bescheiden moet zijn in je cv

Jouw verhaal, onderscheid, energie en meerwaarde

Geef vertrouwen aan de lezer en in de schrijver

Informatie en inspiratie om echt werk te maken van jouw uitnodigende cv

e-book Maak werk van jouw uitnodigende cv

Je CV gaat over jou, je maakt duidelijk wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Het is relevant en toekomstgericht. Je lezer snapt wat je doet, hoe je het doet en welk resultaat dat geeft. Je kwaliteiten en meerwaarde komen naar voren. Je bent onderscheidend en daarmee geef je duidelijk richting aan je lezer waarom hij of zij jou moet bellen.

Jij bent de oplossing voor zijn of haar probleem. En dat wordt ondersteund door mensen die achter je staan.

Jouw cv nodigt uit!

E-book ‘Maak werk van jouw uitnodigende cv’

e-book Maak werk van jouw uitnodigende cv

“Ik ben zojuist uitgenodigd voor een gesprek. Dus meteen beet met mijn nieuwe CV !! Super fijn!.”

“je denkt toch dat er niet veel aan je cv verbeterd kan worden. Ik weet zeker dat ik met mijn oude cv niet eens was uitgenodigd op gesprek. En nu heb ik die nieuwe baan. Het heeft voor mij echt het verschil gemaakt

“Mijn nieuwe CV heeft mij een gesprek opgeleverd voor een functie als sales manager in de staal industrie”