Inzicht in jouw voorkeursgedrag met MapsTell

De Wereld van Verschil geeft op een leuke en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag en je manier van communiceren. Met het invullen van een vragenlijst heb je jouw gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht en de video heeft je daar in meegenomen.

Via de video heb je informatie over je eigen type gekregen. Die kun je zo vaak bekijken als je wilt. En als je het nog niet hebt gedaan, kun je ‘m via je eigen MapsTell account alsnog (en vaker) bekijken.

Ik ben benieuwd wat je er van vond!

Wil je nog meer leren over jouw voorkeursgedrag en het gedrag van anderen?

PersonalMap

Naast de video geeft MapsTell je een echte PersonalMap. Op deze landkaart van de Wereld van Verschil vertellen de namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën je nog veel uitgebreider en gedetailleerder over hoe je je gedraagt, waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen en hoe anderen jouw gedrag ervaren. Je leert jezelf en jouw onderscheidende vermogens daardoor (nog) beter kennen! De kaart geeft daarbij ook een beschrijving in tekst van jouw specifieke type.

Deelnemers gebruiken ‘m om zichzelf nog beter te omschrijven in hun sollicitatieproces, of hangen ‘m op A3 formaat op kantoor om met collega’s en klanten te bespreken.

Personal Map + Persoonlijke Routebeschrijving (PersonalMap Pro)

Gelukkig is iedereen anders. Dus hoe genuanceerd ook, we kunnen niet de hele wereld indelen in 16 typen. In de Persoonlijke Routebeschrijving krijg je in verschillende diagrammen jouw unieke verdeling te zien tussen de vier Rijken. Het laat zien hoe jouw gedrag eruit ziet op een goede dag (als het gaat zoals jij het graag hebt), en het laat ook zien hoe jouw gedrag eruit ziet op een slechte dag (als het helemaal niet gaat zoals jij dat wilt of als je stress hebt).

In jouw Persoonlijke Routebeschrijving vind je een nog ruimere beschrijving van het landschap van jouw gedrag en wat kenmerkend is voor jouw stijl. Je krijgt kernzinnen die op jouw onderscheidende gedragsstijl van toepassing zijn, adviezen voor jouw gedragsstijl, een korte omschrijving van de zestien verschillende gedragstypen én omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle vier Rijken.

Personal Map + Persoonlijke Routebeschrijving + Leiderschaps- en/of Sales toevoeging (PersonalMap Pro Leadership en/of Sales)

Als je je persoonlijke routebeschrijving nog verder uit wilt breiden, kan dat met twee afzonderlijke modules. In de module Leiderschap krijg je een uitgeschreven toevoeging van hoe jouw voorkeursgedrag zich uit in jouw leiderschapsstijl (persoonlijk, interpersoonlijk en teamleiderschap). In de module Sales krijg je een uitgeschreven toevoeging van hoe jouw voorkeursgedrag zich uit in jouw verkooprol (verkoopstijl, -strategie en -adviezen).

Coaching

Als je naast alle informatie die je vanuit jouw PersonalMap en Persoonlijke Routebeschrijving hebt gekregen nog meer wilt weten over jouw persoonlijke voorkeursgedrag, dan kan ik je daar door middel van coaching bij ondersteunen. In de coaching gaan we specifiek in op jouw eigen stijl, jouw gedrag op goede en slechte dagen en op eventuele vraagstukken of situaties waarin je je individueel verder wilt ontwikkelen.

Workshop

Je kunt ook een workshop volgen. Ik bied zowel kennismakings- als verdiepende workshops aan, waarvoor je je individueel in kunt schrijven.

Als je met een groep collega’s deel wilt nemen, kan dat ook ‘in-house’.

Jouw persoonlijke MapsTell profiel

Je hebt je eigen MapsTell profiel aangemaakt. Van daaruit heb je de vragenlijst ingevuld en kun je video die je hebt gekregen zo vaak als je wilt terugkijken.

Via je eigen profiel heb je ook de mogelijkheid om de Personal Map, De Persoonlijke Routebeschrijving (de PersonalMap Pro) en de aanvullende modules Leiderschap en/of Sales aan te vragen. Als je een product aanvaagt, krijg ik daar een bericht van en zorg ik dat jij dat zo snel mogelijk per mail toegestuurd krijgt.

Tarieven

  • PersonalMap: € 55,00,
  • PersonalMap + Persoonlijke Routebeschrijving (samen heet dat PersonalMap Pro): € 82,50.
  • De aanvullende modules Leiderschap en Sales (icm PersonalMap Pro): € 27,50 per module.

Als je meer wilt weten over coaching of het volgen of organiseren van een workshop, is het het handigst als je me een bericht stuurt. Dat kan naar vincent@zichtopinzicht.nl of via het contactformulier. Bellen of appen mag ook altijd: mijn nummer is 06-51581361.

Op naar een begripvolle wereld!