LinkedIn check

LinkedIn check

Weet jij wat je wilt? Kun je overbrengen waarom juist jij geschikt bent voor die ene functie? Begrijpt de lezer van jouw LinkedIn profiel dat-ie echt met jou in gesprek moet?

Je stuurt (de link naar) je LinkedIn profiel naar Zicht op Inzicht en wij verzorgen een check op jouw profiel. Bij elk van de 16 onderdelen die we checken, krijg je een beoordeling en op bijna alle punten krijg je een toelichting, opmerking, uitleg of vraag. ‘Goed’ is een moeilijk begrip; je krijgt mijn eerlijke recruiters-visie en conclusie over je LinkedIn profiel en -activiteiten. Het geeft je richting en ideeën om je profiel (nog) krachtiger, gerichter en relevanter te maken.  Samen online bouwen aan een LinkedIn profiel dat verbindt.

LinkedIn check

Is het goed zo?

  • Je stuurt de link naar je LinkedIn profiel aan de trainer van Zicht op Inzicht.
  • Je LinkedIn profiel wordt op 16 punten beoordeeld.
  • Bij elk onderdeel krijg je een score van 1 (laagst) tot 7 (hoogst) en op bijna alle punten krijg je een toelichting, opmerking, uitleg of vraag. ‘Goed’ is een moeilijk begrip; je krijgt mijn eerlijke recruitersvisie en conclusie over je LinkedIn profiel. Het geeft je richting en ideeën om je LinkedIn profiel (nog) krachtiger, gerichter en relevanter te maken.
  • Samen online bouwen aan jouw optimale LinkedIn profiel; een profiel dat verbindt.

Resultaat:

  • Een verbindend LinkedIn profiel dat jouw kracht, energie, kennis, ervaring en meerwaarde weergeeft, relevant voor de lezer.

Voor wie:

Voor iedereen die

  • niet goed weet waar te beginnen in de wereld van ‘LinkedIn’
  • zich afvraagt of hij/zij op de goede weg is met zijn of haar LinkedIn profiel
  • weinig tijd heeft
  • in zijn of haar eigen tijd aan de slag wil met de gekregen feedback; vragen, opmerkingen en opdrachten op maat.

LinkedIn check

Wil je de LinkedIn check uitbreiden met een cv check? Dat kan!

Wil je de check vooraf laten gaan door een gesprek over wie je bent, wat je wilt en zoekt? Na afloop van dat gesprek pas je je LinkedIn profiel waar nodig aan. De check die daarna volgt kijkt er nog uitgebreider naar of jouw persoonlijke verhaal er wel uitkomt.

Wil je de check afsluiten met een gesprek om eventuele vragen die je nog hebt te stellen of om te bespreken hoe je om kunt gaan met de tips, opmerkingen en opdrachten die je hebt gekregen?

Check hier hoe we dat kunnen organiseren