LinkedIn training met E-learning

Maak werk van LinkedIn met een E-learning en persoonlijke gesprekken

Je LinkedIn-profiel is al behoorlijk op orde. Je bent bekend met de basisprincipes van

LinkedIn. Maar dan begint het eigenlijk pas: hoe haal je er nog meer uit? Hoe word je vakmanschap meer zichtbaar en hoe vergroot je je online- en offlinenetwerk? Want de juiste mensen kennen…daar kom je verder mee!  In deze workshop leer je dat netwerken de manier is om mensen met je mee te laten denken om aan een nieuwe baan te komen. Je leert om alle ins en outs van LinkedIn te benutten, je zichtbaarheid en je presentatie als professional te verbeteren en je netwerk te vergroten.

Samen met NieuwKans nam ik 6 video’s op. In deze video’s met bijbehorende opdrachten werk je aan jouw verbindende LinkedIn profiel. Na afloop van de video’s krijg je twee gesprekken van 60 minuten 1-op-1 online coaching van me. Je kunt alles vragen en bespreken, zodat je je LinkedIn profiel en acties nog krachtiger maakt.

LinkedIn training met E-learning

Deze e-learning, die gemiddeld zo’n 2 tot 3 uur in beslag neemt, geeft je alle input die je nodig hebt om netwerken te doorgronden en de puntjes op de ‘i’ van je LinkedIn profiel te zetten.

De e-learning bestaat uit:

 • Het inzichtelijk maken van jouw netwerk
 • Inzicht in de onderscheidende aspecten waar jij met je LinkedIn profiel op gevonden wilt worden
 • Opbouw en structuur van je LinkedIn profiel

In de twee opvolgende gesprekken gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek om je profiel nog persoonlijker en krachtiger te maken. Daarnaast brengen we actie in je LinkedIn; dat brengt je immers dichter bij je doel.

Resultaat:

 • Je hebt je netwerk offline en online in kaart gebracht.
 • Je bent in staat om in woord en online jezelf op een krachtige manier te presenteren zodat je gevonden wordt zoals jij gevonden wilt worden en gezien wordt zoals jij gezien wilt worden.
 • Je weet hoe je je zichtbaarheid kunt vergroten zodat je jezelf op de kaart zet en gevonden wordt door jouw doelgroep
 • Je weet hoe je zoekt naar en verbinding maakt met nieuwe bedrijven, personen, bijdragen en vacatures die jou verder kunnen brengen op weg naar je doel.

Voor wie:

 • Voor iedereen die meer resultaat wil bereiken door gebruikmaking van zijn of haar netwerk en LinkedIn
 • Voor iedereen die door middel van video’s en opdrachten de informatie en inspiratie liefst zelf vertaalt naar zijn of haar verbindende LinkedIn profiel.
 • Voor iedereen die zijn of haar nieuwe LinkedIn profiel graag bespreekt met een sollicitatietrainer / loopbaancoach
 • Iedereen die zich afvraagt of zijn of haar LinkedIn profiel wel goed is of iets oplevert.

ps: doe je de E-learning liever in een groepstraining dan in een individueel traject? Check dan de training LinkedIn en Netwerken bij NieuwKans.

LinkedIn E-learning

LinkedIn E-learning