Maak werk van LinkedIn

via Email

Maak werk van jouw verbindende LinkedIn.

LinkedIn is dé zakelijke netwerksite voor iedereen die niet stil wil blijven staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, je doet nieuwe ideeën op, blijft in contact met vakgenoten en collega’s, je legt nieuwe contacten met mensen die jouw interesses en kennis delen. Je zoekt er naar vacatures en wordt er gevonden door mensen en organisaties die op zoek zijn naar precies zo iemand als jij.

Wil jij dat ook?

In de 14 daagse training komt alles wat je wilt en moet weten over jouw LinkedIn profiel én hoe je er mee in actie komt via email naar je toe. Je krijgt elke dag een bericht van me met daarin een aantal afbeeldingen en teksten over specifieke stappen die belangrijk zijn voor het opbouwen van je profiel, het versterken van je netwerk en het behalen van je doel. Deze geven informatie, stellen vragen of zetten je aan het denken. Elke dag sluit af met een opdracht. Zo bouw je aan jouw verhaal, profiel, netwerk en aan jouw LinkedIn.

Deelnemers aan mijn trainingen en workshops zijn zeer tevreden: “Heerlijk om een relatieve buitenstaander zo te laten ‘schieten’ op werk van mijn hand. Dat gebeurt mij zelden en pas nu zie ik dus ook welk ‘gemis’ dat kan zijn. Veel handige opmerkingen van je waarmee ik relatief eenvoudig verder kan“. Dezelfde informatie en inspiratie uit de workshops en trainingen vind je ook in deze training via email.

Maak er werk van via de 14-daagse LinkedIn-training via email inclusief 1-op-1 coaching

Programma:

 • De start van de 14 daagse LinkedIn training via email begint de ochtend na jouw aanmelding en betaling.
 • Door middel van informatie, vragen, overdenkingen en opdrachten werk je dagelijks, stap-voor-stap, aan jouw profiel en van daaruit aan je acties.
 • Je LinkedIn is jouw persoonlijke netwerkwinkel! Uiteraard werk je aan je vindbaarheid (‘hoe wil ik gevonden worden’) en je zichtbaarheid (‘wat wil ik laten zien’), aan de verschillende velden van LinkedIn en wat je daar waarom plaatst en aan de 5 stappen waarmee je je werkervaring optimaal beschrijft. We bespreken de velden die helpen om beter gevonden te worden, wat het meest richtinggevende onderdeel van LinkedIn is en hoe je daar mee omgaat. En als je profiel optimaal en relevant is, wordt het tijd het met de wereld te delen. We werken aan je connecties en werken van klein naar groot aan je activiteiten. Het algoritme komt voorbij, maar vooral het Zicht op Inzicht model waarmee je dat verslaat. Daarbij is alles gericht op kwaliteit: doen wat bij jou past en voor jou werkt.
 • Je werkt in je eigen tijd, op je eigen locatie, wanneer jij wilt aan jouw opdrachten en LinkedIn.

Meer:

 • Om nog meer waarde uit de training te halen, krijg je een uur 1-op-1 online coaching van me. Je kunt alles vragen en bespreken, zodat je je LinkedIn nog krachtiger maakt en er meer uithaalt. Tijdens de training als je ergens tegen aan loopt, of na afloop voor de ultieme check.

Resultaat:

 • Je sluit de training af met een ijzersterk en verbindend LinkedIn profiel dat jouw kracht, energie, kennis, ervaring en meerwaarde weergeeft, relevant voor jou en je lezer. Het geeft je een netwerk dat groeit, verdiept en versterkt.

Voor wie:

 • Iedereen die (nog) niet tevreden is over zijn of haar LinkedIn profiel en -activiteiten.
 • Iedereen die werk wil maken van zijn of haar LinkedIn profiel en -activiteiten.

Aanmelden:

 • Klik op ‘Meld je aan’.
 • Vul op het aanmeldformulier je gegevens in, vink het vakje ‘email’ aan en scroll naar beneden om op de blauwe knop ‘Ja, ik doe mee’ te klikken.
 • Ik stuur je een tikkie à € 165,00 (incl btw) voor deelname aan de training.
 • De ochtend na aanmelding en betaling start jouw training.

Tot snel! We maken er werk van.

Maak werk van LinkedIn