Hoe maak jij werk van LinkedIn?

LinkedIn is dé zakelijke netwerksite voor iedereen die niet stil wil blijven staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, je doet nieuwe ideeën op, blijft in contact met vakgenoten en collega’s, legt nieuwe contacten met mensen die jouw interesses en kennis delen. Je zoekt er naar vacatures en wordt gevonden door mensen en organisaties die op zoek zijn naar precies zo iemand als jij.

Maar dat gaat niet vanzelf. LinkedIn werkt niet voor jou.
Als je resultaat wilt uit je netwerk en uit LinkedIn, dan moet je het echt zelf doen!

Persoonlijk gesprek

Persoonlijke gesprekken over jouw LinkedIn profiel en alles wat daar bij komt kijken

100% aandacht voor jouw specifieke situatie, jouw doelstelling, je wensen en behoeften, vragen en eventuele onzekerheden. Het aantal gesprekken bepalen we samen, de uitkomst staat vast: een groeiend relevant netwerk en een verbindend LinkedIn profiel.

E-mail training

e-mailtraining + persoonlijk gesprek over jouw LinkedIn profiel en hoe je daar mee in actie komt

Gedurende 14 dagen krijg je alles wat je wilt en moet weten over jouw LinkedIn profiel en hoe je er mee in actie komt zodat je je doelstellingen haalt via email naar je toe. Je werkt in je eigen tijd, moment, tempo en op je eigen locatie. Tijdens of na afloop van de training krijg je 60 minuten 1-op-1 online coaching van me om je LinkedIn profiel nog krachtiger te maken en om je eventuele vragen te bespreken met betrekking tot activiteit, content en zoeken via LinkedIn.

E-learning

e-learning + persoonlijk gesprekken over je LinkedIn profiel, je netwerk en de acties die daar uit voortkomen

Je doorloopt zelfstandig de e-learning met 6 video’s en bijbehorende opdrachten. Zo leer je wat de kracht van netwerken is, hoe jouw netwerk is opgebouwd en werk je in eigen tijd en tempo aan jouw verbindende LinkedIn profiel.

Na afloop van de video’s krijg je twee gesprekken van 60 minuten 1-op-1 online coaching van me. Je kunt alles vragen en bespreken, zodat jouw netwerk en je LinkedIn profiel nog krachtiger worden. Op basis daarvan brengen we jouw LinkedIn activiteiten in beweging en zorgen voor verdere groei van je relevante netwerk.

LinkedIn check

LinkedIn-check

“Is mijn LinkedIn wel goed zo?” De check van Zicht op Inzicht geeft je, door de ogen van een loopbaancoach en recruiter, een eerlijke visie op 16 aspecten en een conclusie die je profiel nog krachtiger maakt.