Loopbaancoach

Geef je loopbaan een boost!

Weet je niet zeker of je op de juiste plek zit binnen een organisatie, ben je juist op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe baan? Wil je onderzoeken hoe het komt dat je wel een stap wilt maken, maar dat het je niet lukt? Vraag je je af hoe het komt dat je geen plezier meer hebt in je werk? Heb je het gevoel dat je nergens echt goed in bent? Wil je weten waar je nu echt blij van wordt en wat je energie geeft? Wil je een switch maken, maar durf je het niet? Vind je solliciteren spannend en ben je jezelf niet tijdens gesprekken?

Is één of meer van deze vragen op jou van toepassing? Zonde; je doet jezelf tekort!

Ik geloof er in dat iedereen kwaliteiten heeft en laat zien. Maar misschien is het voor jou wel zo ‘gewoon’, dat je het bij jezelf niet herkent. Laten we samen onderzoeken wie je bent, waar je voor staat, wat jouw meerwaarde is en waar je naar toe wilt.

Loopbaancoaching

Als loopbaancoach ondersteun ik je bij jouw persoonlijke ontwikkelingsproces om samen te komen tot de door jouw gewenste veranderingen. In dit filmpje van NOLOC, de beroepsvereniging voor professionele loopbaancoaches, kun je zien wat loopbaancoaching voor mensen heeft betekend.

Loopbaancoaching

We starten met een oriëntatiegesprek waarin we kennismaken en jouw coachvraag verkennen. We bespreken wat je uit het coachtraject wilt halen en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Ik bied jou een rustige en vertrouwde omgeving waarin jij jezelf durft open te stellen.

In een coachtraject komen verschillende werkvormen voorbij. Je gaat nadenken, voelen, bespreken, huiswerk maken; alles om jouw persoonlijk inzicht, wensen en behoeften steeds overzichtelijker en scherper te krijgen. Wat het jou oplevert, is inzicht in hoe jij je werk anders doet dan je collega’s met exact dezelfde baan. Je herkent wat jouw werk leuk maakt(e), waar je energie van krijgt en hoe dat komt. Je leert ook van welke aspecten je misschien wel liever afscheid neemt. Het gaat in dit traject echt om jou!

Van daaruit maak je je keuze voor een richting, maar ook voor een type organisatie waar jouw kwaliteit naar voren en je kracht het beste tot z’n recht komt. Misschien is dat toch je huidige werkgever, misschien een vergelijkbare baan bij een andere werkgever en misschien is het wel een hele andere functie in een andere branche.

Mijn motto is ‘Plezier! Positief! Power!’ en dat breng ik in elk gesprek mee. Ik ben nieuwsgierig, stel moeilijke vragen, maar stel je ook op je gemak. Ik let op details, leg verbanden en vind zo jouw rode draad. Ik ben ontspannen, maar to-the-point en er mag gelachen worden.

Zo zorg ik er samen met jou voor dat jouw loopbaan de boost krijgt die bij jou past!

Ben ik de loopbaancoach die je zoekt?

  • Ik geloof er in dat iedereen kwaliteiten heeft en laat zien. Maar misschien is het voor jou wel zo ‘gewoon’, dat je het bij jezelf niet herkent. Laten we samen onderzoeken wie je bent, waar je voor staat, wat jouw meerwaarde is en waar je naar toe wilt.
  • Meer dan 25 jaar ervaring met sollicitanten, solliciteren, cv’s en sollicitatiebrieven, zowel vanuit de kant van werkgever, recruiter als loopbaancoach.
  • NOLOC Gecertificeerd Register Loopbaanprofessional
  • Diploma Practitioner Coachopleiding (EMCC/NOBCO gecertificeerde opleiding)
  • Gecertificeerd Mapstell Guide & Coach
  • Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist
  • Plezier! Positief! Power!

Loopbaancoaching

Jouw werkgever

Sommige werkgevers hebben voor alle werknemers een ontwikkelbudget gereserveerd voor coaching, training en opleiding. Andere werkgevers kunnen een bedrag vrijmaken voor werknemers die coaching of training nodig hebben. Je kunt het beste contact opnemen met je manager of HR om dit te bespreken.

Ik heb een andere vraag

Ik weet precies wat ik wel en niet kan en wil. Maar een cv, een sollicitatiebrief, mijn LinkedIn en mijn netwerk of een sollicitatiegesprek; dat lukt me niet.

Kijk dan eens bij Zicht op Inzicht sollicitatiebegeleiding.