Maak werk van jouw sollicitatie

Maak werk van jouw sollicitatie

Snel, resultaatgericht, effectief.

Het meest gevraagde pakket van Zicht op Inzicht zorgt er voor dat jij met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert. Het bestaat uit drie gesprekken van 90 minuten, waarbij je extra informatie en inspiratie van me krijgt door middel van e-books en voorbeelden van hoe anderen de vertaling hebben gemaakt naar een uitnodigend cv en een verbindend LinkedIn profiel. Samen met het huiswerk dat je van me krijgt en wat we samen bespreken, heb je meer dan voldoende input om echt werk te maken van jouw sollicitatie.

Mijn motto is ‘Plezier! Positief! Power!’ en dat breng ik in elk gesprek mee. Ik ben nieuwsgierig, stel moeilijke vragen, maar stel je ook op je gemak. Ik let op details, leg verbanden en vind zo jouw rode draad. Ik ben ontspannen, maar to-the-point en er mag gelachen worden.

Zo zorg ik er voor dat elke werkzoekende met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteert.

Maak werk van jouw sollicitatie

Programma

Het ‘Maak werk van jouw sollicitatie’- traject bestaat uit drie gesprekken van 90 minuten. Voorafgaand aan ons traject stuur je je huidige cv aan me toe; zo kan ik me alvast voorbereiden op onze gesprekken.

 • Het eerste gesprek gaat volledig over jou: wie ben je, wat heb je gedaan en hoe heb je dat gedaan, wat kun je, wat wil je en waar wil je naartoe. Je herkent wat jouw werk leuk maakt(e), waar je energie van krijgt en hoe dat komt. Je leert ook van welke aspecten je misschien wel liever afscheid neemt. Het gaat in dit traject, maar zeker in dit eerste gesprek, echt om jou!

Na dit eerste gesprek krijg je huiswerk van me om je cv te herschrijven. We zorgen er voor dat het persoonlijk en krachtig wordt en dat het richting geeft aan waar jij wilt zijn.

 • In ons tweede gesprek bespreken we dit herschreven cv. We maken het nog scherper, zorgen er voor dat het nog meer over jou gaat en we laten jouw kracht en richting er in naar voren komen. Mensen die vanaf nu jouw cv lezen, weten wie je bent, waar je voor staat en wat je meerwaarde is.

Na dit tweede gesprek krijg je huiswerk van me om je LinkedIn profiel te herschrijven. Het meeste werk heb je nu al gedaan, maar LinkedIn vraagt een aantal specifieke zaken die er voor zorgen dat jij gevonden wordt zoals je gevonden wilt worden en gezien wordt zoals jij gezien wilt worden.

 • In ons derde gesprek bespreken we je herschreven LinkedIn profiel. Daar waar nodig maken we het nog completer, persoonlijker en gerichter. We maken van jouw LinkedIn profiel je persoonlijke netwerkwinkel. Van daaruit leer je hoe je zelf in actie komt met je profiel en hoe je jouw netwerk niet alleen laat groeien, maar ook voor je laat werken.

Resultaat

 • Inzicht in hoe jij je werk anders doet dan je collega’s met exact dezelfde baan
 • Een uitnodigend cv
 • Een verbindend LinkedIn profiel en een gegroeid relevant netwerk
 • Inzicht in de richting en type organisatie waar jouw kwaliteiten het best tot z’n recht komen
 • De drie gesprekken zorgen er voor dat jij je sollicitatiegesprek al voorbereid hebt
 • Meer vertrouwen in en een beter resultaat uit je sollicitatie.

Voor wie

 • Voor iedereen die wil, moet of gaat solliciteren en daar ondersteuning bij zoekt.
 • Voor elke werkzoekenden die snel, resultaatgericht en effectief aan de slag wil met zijn of haar sollicitatie.
 • Voor werkzoekenden die begrijpen dat solliciteren over hen zelf gaat en dat een goede voorbereiding meer dan het halve werk is.

Maak werk van jouw sollicitatie

“Dank voor het enthousiasme, humor en de flexibele stijl van presenteren waardoor het toegankelijk wordt. Meerwaarde dat de blik van de recruiter ook werd meegenomen.”

“De trainer heeft me op een plezierige manier aan de tand gevoeld over wat ik wil en wie ik ben. Hij liet me inzien dat ik op papier anders overkom dan in een gesprek. Dat was confronterend, maar hij sloeg de spijker op de kop. (…). Hij gaf me een concrete oefening om mijn teksten net zo uitnodigend en uitdagend te schrijven als ik in een ontmoeting ben. Daardoor heb ik mezelf beter en oprechter leren profileren, met als resultaat een nieuwe baan in een nieuwe sector! Die baan heb ik zelf binnen gesleept, maar ik ben de trainer ontzettend dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik pas kon inzetten na zijn feedback.”