Zet jezelf op de kaart!

Gelukkig zijn we allemaal verschillend. Zo ook in ons gedrag.

Collega Peter is direct en snel, Nora juist nauwkeurig en realistisch. Chantal is creatief en overtuigend, Armin een luisteraar en betrouwbaar.

Elk gedrag heeft zijn voor- en zijn nadelen. Het is niet goed of fout, maar dat wat je laat zien, ligt het dichtst bij je. Het heeft jouw (bewuste of onbewuste) voorkeur. We doen het allemaal op onze eigen manier.

Weet jij hoe jouw gedrag er uit ziet?  Hoe anderen naar jou kijken? Wat jou jou maakt? Wat jouw stijl is?

In de dagelijkse omgang met anderen hebben we allemaal heel direct met gedragsstijlen te maken. Het heeft invloed op jouw relatie met anderen mensen. Je herkent het vast wel: met de een is het als vanzelf makkelijk praten, met een ander heb je eigenlijk steeds het gevoel dat jullie elkaar niet echt liggen of begrijpen.

Jouw gedragsstijl is niet beter of slechter dan die van een ander. Het heeft wel invloed op de manier waarop je je resultaat bereikt en het heeft invloed op je relaties met andere mensen.

Als je je bewust bent van hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen, leer je jezelf (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen!

En je kunt nog duidelijker maken waar jouw onderscheidend vermogen precies in zit en wat daarvan de meerwaarde is.

Snel en gratis inzicht in jouw voorkeursgedrag?

Coaching

Voor mensen die graag individueel met de coach aan de slag willen om hun voorkeursgedrag te leren kennen en daar van te leren.

Kennismakings workshop

Meest gekozen!

In deze workshop van 2 uur leer je je eigen gedrag en dat van anderen beter begrijpen. Op weg naar een begripvolle wereld.

Voor teams

De workshop van 3 – 3,5 uur is bij uitstek geschikt om je collega’s beter te leren kennen, om nieuwe collega’s welkom te heten of om de onderlinge communicatie te verbeteren. Of om op jullie teamdag te doen; er is veel interactie en er mag gelachen worden ;-)