MapsTell voor organisaties

Zet jezelf en je team op de kaart met MapsTell – De Wereld van Verschil.

De Wereld van Verschil geeft in begrijpelijke taal en op een visuele manier inzicht in gedragsvoorkeuren, zowel op goede als op slechte dagen. Het biedt concrete handvatten voor de ontwikkeling van effectief gedrag van de deelnemers en daarmee van het team.

De workshops zijn actief, er is veel ruimte voor interactie en er mag gelachen worden 😉. Ze zijn bij uitstek geschikt om je collega’s beter te leren kennen, om nieuwe collega’s welkom te heten of om de onderlinge communicatie te verbeteren.

Het wordt ook vaak ingezet als ontspannen, maar tegelijkertijd zeer waardevol onderdeel van jullie teamdag.

Meer informatie

Geen goed of fout

Centraal staat: er is geen goed of fout in de Wereld van Verschil. De deelnemers worden niet in hokjes geplaatst, maar ontdekken zelf hoe mensen van elkaar verschillen en hoe ontzettend leuk dat is.

In elk team zijn mensen met verschillende gedragsvoorkeuren vertegenwoordigd. Om elkaar aan te vullen, om van elkaar te leren. En ja, soms erger je je aan elkaar.

Op de vloermat van 2,5 bij 3,5 meter ontdek je ongetwijfeld dat je uit alle vier de Rijken ‘Daadkrachtig’, ‘Invloedrijk’, ‘Stabiel’ en ‘Conscientiëus’ gedragingen en kenmerken herkent van jezelf. Maar vooral ervaar je welk gedrag jouw voorkeur heeft; zowel op een goede dag als op een slechte dag.

Begripvolle wereld

Je leert jezelf en anderen steeds beter kennen. En dat geeft meer begrip voor elkaars gedrag en prachtige, nieuwe kansen. Op weg naar een begripvolle wereld!

Meer informatie over MapsTell voor organisaties