De Wereld van Verschil Vragenlijst

Gratis inzicht in jouw gedragsstijl

Gelukkig zijn we allemaal verschillend. Zo ook in ons gedrag.

Collega Peter is direct en snel, Nora juist nauwkeurig en realistisch. Chantal is creatief en overtuigend, Armin een luisteraar en betrouwbaar.

Elk gedrag heeft zijn voor- en zijn nadelen. Het is niet goed of fout, maar dat wat je laat zien, ligt het dichtst bij je. Het heeft jouw (bewuste of onbewuste) voorkeur. We doen het allemaal op onze eigen manier.

Weet jij hoe jouw gedrag er uit ziet?  Hoe anderen naar jou kijken? Wat jou jou maakt? Wat jouw stijl is?

In de dagelijkse omgang met anderen hebben we allemaal heel direct met gedragsstijlen te maken. Het heeft invloed op jouw relatie met anderen mensen. Je herkent het vast wel: met de een is het als vanzelf makkelijk praten, met een ander heb je eigenlijk steeds het gevoel dat jullie elkaar niet echt liggen of begrijpen.

Jouw gedragsstijl is niet beter of slechter dan die van een ander. Het heeft wel invloed op de manier waarop je je resultaat bereikt en het heeft invloed op je relaties met andere mensen.

Als je je bewust bent van hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen, leer je jezelf (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen!

En je kunt nog duidelijker maken waar jouw onderscheidend vermogen precies in zit en wat daarvan de meerwaarde is.

Snel inzicht in jouw gedrag

  • Volg deze link en vul vrijblijvend het formulier in. Hiermee kom je in je eigen MapsTell  Rechtsboven kun je ‘m in de Nederlandse taal zetten.
  • Je krijgt een vragenlijst met 24 stellingen te zien. Zet per stelling de vier mogelijke reacties in jouw voorkeursvolgorde.
  • Let bij het verschuiven van de blokken goed op dat ze niet verspringen en wel in jouw volgorde van voorkeur blijven staan.
  • Na het invullen van alle stellingen in de vragenlijst krijg je direct per mail een persoonlijke video met jouw uitkomst.

De video met uitleg over jouw voorkeurs gedragsstijl kun je zo vaak terugkijken als je wilt.

Herken je jezelf in de toelichting? En kun je hiervan iets gebruiken waarmee je jouw onderscheid nog duidelijker kunt vertellen?

Snel inzicht in jouw gedrag