Gedrag in kaart!

In de dagelijkse omgang met anderen hebben we allemaal heel direct met gedragsstijlen te maken. Het heeft invloed op jouw relatie met anderen mensen. Je herkent het vast wel: met de een is het als vanzelf makkelijk praten, met een ander heb je eigenlijk steeds het gevoel dat jullie elkaar niet echt liggen of begrijpen.

Jouw gedragsstijl is niet beter of slechter dan die van een ander. Het heeft wel invloed op de manier waarop je je resultaat bereikt en het heeft invloed op je relaties met andere mensen.

Als je je bewust bent van hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen, leer je jezelf (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen!

Plezier! Positief! Power!

Inzicht krijgen in gedrag, dat van onszelf en dat van anderen, biedt een enorme meerwaarde in ons (werk)geluk en productiviteit. Het leidt tot betere communicatie, betere samenwerking en meer onderling begrip.

Zicht op Inzicht gelooft in de kracht van visuele en deelbare informatie als alternatief voor lange en saaie rapporten. Met Mapstell – de Wereld van Verschil en MapsTell Young Talent werken we daarom ook met vloermatten; het maakt de workshops dynamisch, interactief, leuk en interessant. En het past naadloos bij het motto van Zicht op Inzicht: Plezier! Positief! Power!

De Wereld van Verschil geeft op een leuke en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag en je manier van communiceren. Na het invullen van een vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht.

De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw PersonalMap vertellen van alles over hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen!

Voor jezelf of voor jullie hele team.

Speciaal voor jongeren van 10 tot 17 jaar is de Wereld van Verschil omgetoverd tot een kleurrijk, eenvoudig en begrijpelijk landschap.

Op deze wereldkaart, waarin honderden metaforen en woordgrapjes zijn verwerkt, neem je jongeren op een speelse, interactieve en veilige manier mee in relevante en actuele thema’s rondom gedrag, persoonlijke ontwikkeling en burgerschap. De reis leidt tot zelfinzicht en wederzijds begrip.

Ga op reis met de hele klas.