Netwerken

Zo’n 70% van alle banen komt voort uit netwerken

Een groot percentage van de banen die beschikbaar komen, vind je niet terug op vacaturesites of in de krant. Zelfs niet op de website van de desbetreffende organisatie. Ze zijn al ingevuld door iemand uit het netwerk van het bedrijf of van de collega’s. Ook binnen jouw netwerk gebeurt dat.

Netwerken

‘Netwerken’ heeft bij veel mensen een negatieve klank. En dat is nergens voor nodig. Je zult zien dat je netwerk veel groter is dan je dacht. Met een netwerkplan, Gouden Tips en een actieplan zie je hoe het groeit, hoe jij je netwerk helpt en je netwerk jou. Netwerken brengt je verder. En het is leuk!

Programma (een dagdeel):

  • Wat wil je je netwerk laten zien?
  • Maken van een netwerkplan en een actieplan

Resultaat:

  • Je weet hoe je netwerk er uitziet en wat je moet doen om het uit te breiden, te verstevigen en je doelen te bereiken.

Voor wie:

  • Iedereen die zijn of haar netwerk wil versterken en activeren.
  • Groep van 6 personen of individueel.

Netwerken

“Vincent heb ik ontmoet bij de workshop Netwerken. Hij kijkt op een persoonlijke manier naar de mens, zijn talenten en capaciteiten als ondernemer en verbindt op een prettige manier praktijk en theorie met elkaar. Hij heeft mij meer inzicht gegeven in het netwerken, bewustwording, meer leren focussen en duidelijke, heldere keuzes te maken.”

“Ik heb deze workshop als zeer leerzaam ervaren dit kwam vooral door de enorme dosis aan plezier en positiviteit waarop Vincent deze workshop geeft! Wil je je netwerk uitbreiden volg dan een workshop van Vincent !”

“In een kort tijdsbestek weet hij de belangrijkste zaken op een heldere en praktische manier te bespreken. De training is dan ook zeer positief ontvangen. Wat ik knap vond is dat Vincent in kan spelen op een sfeer in de groep en die positief weet te beïnvloeden. Inspirerend om je zo aan het werk te zien!”

“Het gemak waarmee hij een glimlach op je gezicht tovert en het plezier waarmee hij de workshop geeft, is zeer inspirerend! Daarnaast weet hij op een speelse manier een heldere boodschap over te brengen. Het is absoluut de moeite waard om een workshop van hem bij te wonen! Top!”