Nieuwkans

Nieuwkans

Vrij zicht op inzicht
voor werkgevers en werknemers

Met Zicht op Inzicht werk ik samen met NieuwKans.

NieuwKans is een multifunctioneel bureau dat werkgevers en werknemers ondersteunt bij duurzame inzetbaarheid van de mens. Dit kan zijn bij het vinden van nieuw, passend werk binnen of buiten de huidige organisatie. Middels persoonlijke ontwikkeling en passende opleidingen/trainingen.

Plezier in ons werk en oprechte interesse in mensen staan centraal. In onze begeleiding spreken wij mensen erop aan te (her)ontdekken wat in hun leven van werkelijke waarde is, wat hen drijft en bezighoudt, en te vertrouwen op hun ervaring. Wij sporen mensen aan om andere paden te verkennen en onder begeleiding te gaan bewandelen.

Twee gezamelijke trainingen

Zicht op Inzicht en Nieuwkans werken (onder andere) samen in deze twee trainingen:

Netwerken en de kracht van LinkedIn

Je bent bekend met de basisprincipes van LinkedIn en je profiel is al best op orde. Daar begint het eigenlijk pas: hoe benut je je netwerk? Hoe word je vakmanschap vindbaar en zichtbaar en hoe vergroot je je online en offline netwerk, zodat jij je doelen haalt?

Meer informatie over deze training

Jouw cv, sollicitatiebrief en -gesprek

In één dag de drie grootste onderwerpen waar menig werkzoekende tegenaan hikt.

Hoe schrijf ik een goed CV, wat zet ik in mijn brief en hoe ziet een sollicitatiegesprek er uit?

Meer informatie over deze training

Meer weten over NieuwKans?

De coaches van NieuwKans zijn experts op het gebied van ontwikkeling van mensen op het gebied van duurzaam inzetbaarheid, loopbaancoaching & outplacement.

Alle NieuwKans coaches hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven of bij de overheid. Daarnaast zijn zij ook allen ondernemers en beschikken zij over een uitgebreid netwerk. Kortom, uitstekende sparring partners voor iedereen met loopbaanvragen.

Wil je meer weten over NieuwKans en wat wij voor jou en/of jouw organisatie kunnen doen?

Check daarvoor de website of neem contact met mij op.

Ik ben benieuwd naar NieuwKans