Aanvragen van PersonalMap en Routebeschrijving

De Wereld van Verschil geeft op een leuke en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag en je manier van communiceren. Met het invullen van een vragenlijst heb je jouw gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht en de video heeft je daar in meegenomen.

Naast de video geeft MapsTell je een echte PersonalMap. Op deze landkaart van de Wereld van Verschil vertellen de namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën je van alles over hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. De kaart geeft daarbij een beschrijving in tekst van jouw specifieke type.

In jouw Persoonlijke Routebeschrijving vind je een uitgebreide beschrijving van het landschap van jouw gedrag en wat kenmerkend is voor jouw stijl op een goede en een slechte dag. Je krijgt daarin ook adviezen voor jouw gedragsstijl en omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle Vier Rijken.

Je leert jezelf en jouw onderscheidende vermogens daardoor (nog) beter kennen!

PersonalMap en Routebeschrijving

Tip

Bespreek jouw specifieke vraagstukken of situaties waarin je je individueel verder wilt ontwikkelen, je PersonalMap en je Persoonlijke Routebeschrijving in een half uur 1-op-1 coaching.