Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling maakt werk van je loopbaan

Als uw medewerker plezier heeft in zijn werk, als het haar goed afgaat en zij kunnen zichzelf ontwikkelen en naar eigen wens en behoefte doorgroeien, zit uw personeel helemaal op z’n plek. Dat geldt lang niet voor iedereen.

Misschien wil een van uw medewerkers wel eens iets anders. Heeft hij of zij het gevoel dat er meer in zit of dat het tijd wordt voor iets nieuws. Het kan ook zijn dat uw organisatie verandert, dat er hele nieuwe eisen worden gesteld en dat uw medewerker moeite heeft om daar aan te voldoen.

Wat is wijsheid? Ontwikkelen binnen de huidige functie of oriënteren op een nieuwe functie elders?

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching

Een definitie van coaching is: een doelgerichte methode van begeleiden van leren, gericht op zelfstandig functioneren van individuen of teams binnen een bepaalde context. Prachtig! Maar wat betekent dat?

Je wilt iets veranderen, niet voor even, maar voor altijd. Je hebt een doel. Een coach kan je helpen. Niet met kant-en-klare oplossingen (“verf uw deur groen”), maar wel om te ontdekken hoe je dat doel kunt bereiken. Je leert van jezelf welke weg het beste bij je past, wat je daarvoor kunt doen of kunt laten, wat je misschien wel moet overwinnen of wat je wilt verliezen.

LinkedIn en netwerken

Meer dan 7 miljoen Nederlanders hebben een LinkedIn account. Daar zitten ook zeker uw klanten van morgen bij.

Actief aan de slag om je netwerk uit te breiden, te verstevigen en je doelen te bereiken. Deel kennis en doe nieuwe ideeën op. Zorg voor een betere zichtbaarheid van jou en de organisatie, leg nieuwe verbindingen. Kom in contact met een groeiend aantal mogelijke relaties en klanten en verbeter je sales. Voor individuele medewerkers en teams.

Inspiratie & Meer

Zicht op Inzicht is onderdeel van NieuwKans. Wij gaan er van uit dat mensen het beste tot hun recht komen als ze datgene kunnen doen waar ze goed in zijn, waar hun motivatie ligt en waarin hun persoonlijkheid tot z’n recht komt. Met een team van 18 professionals kunnen wij zowel de medewerker als de organisatie ondersteunen met coaching, persoonlijke tests, beroepskeuze, leiderschap, effectiviteit, specifieke vakkennis, timemanagement, vitaliteit en nog veel meer.

Meer informatie over persoonlijke ontwikkeling?