Reis van de held

Plezier! Positief! Power! Dat is de basis van waaruit ik werk. Ik zoek er naar bij werkzoekenden die aan hun sollicitatie of CV werken en bij zelfstandig ondernemers die social media inzetten.

Waar word je vrolijk van? Waar krijg je energie van? Waarin doe jij je werk net even anders dan je collega of je concurrent. Welke extra waarde geef je daarmee aan de organisatie en aan jouw klanten. De energie en passie die je daar laat zien, is precies de reden dat er voor jou wordt gekozen. Daar ligt je kracht.

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Gefeliciteerd met de opdracht!

Ik ben er trots op dat Peter de Kuster precies die passie en energie heeft herkend in mijn LinkedIn profiel. Hij nodigde me uit daar over te vertellen om anderen daarmee te inspireren. Je leest het terug in zijn boek ‘De Reis van de Held’ dat in februari 2015 uitkwam.

Het woord ‘held’ is trouwens veel te groot. ‘De Reis’ vind ik echter prachtig. Ga je mee?

Mijn foto’s (gemaakt door Marco Zwinkels) zie je vanaf pagina 48 en mijn bijdrage lees je op pagina 55.