Maak werk van solliciteren

Voor iedereen is ‘solliciteren’ iets anders. De een weet precies wat hij of zij wil, maar heeft moeite om een goed cv te schrijven. De ander wil zijn of haar netwerk activeren, maar dat lukt niet goed. Misschien heb je moeite met vacatures vinden, of weet je niet zo goed wat zo’n vacature nu precies zegt. Of het lukt je regelmatig om op sollicitatiegesprek te komen, maar aan tafel kom je niet goed uit de verf.

Laten we er samen werk van maken.

Als sollicitatietrainer, coach, loopbaancoach en voormalig recruiter met meer dan 25 jaar ‘cv- en sollicitatie-ervaring’ geef ik jou het inzicht in en begeleid ik je door middel van concrete stappen naar het door jou gewenste resultaat.

Maak werk van jouw sollicitatie

Snel, resultaatgericht, effectief. Het meest gevraagde pakket van Zicht op Inzicht bestaat uit drie individuele gesprekken, huiswerk en e-books over je cv en LinkedIn.

De kortste en meest effectieve manier om met meer vertrouwen  en beter resultaat te solliciteren.

Het ‘Maak Werk’ maatwerkpakket

In onze individuele gesprekken tijdens dit maatwerk-traject stemmen we samen af wat jij nodig hebt. Na elk gesprek stemmen we af of en waar jij aanvullend behoefte aan hebt.

Zo weet je 100% zeker dat je krijgt wat je nodig hebt en dat je traject niet langer duurt of duurder wordt dan wat jij wilt.

Solliciteren in 1 dag

Voor mensen die snel en doelgericht stappen willen zetten. In één dag bespreken we alles wat met jou, solliciteren en de arbeidsmarkt te maken heeft.

Bereid je voor op een snelkookpan waarin jij centraal staat en waarbij je aan het eind van de dag naar huis gaat met een uitnodigend cv en sollicitatiebrief, een verbindend LinkedIn profiel, een gegroeid netwerk en zicht op vacatures die daarbij aansluiten.