UWV Naar werk

Het UWV Naar werk traject is erop gericht om (weer) aan het werk te komen.

Een traject naar werk volgt u via het UWV, de gemeente, uw ex-werkgever of via een verzekeringsmaatschappij. Het traject is erop gericht om (weer) aan het werk te komen.

Alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou het werk te laten hervatten en aan het werk te blijven vallen onder de re-integratiedienst Naar Werk. Bij Flex Advieshuis B.V. bieden wij maatwerk en begeleiden wij je op een warme en persoonlijke manier. Tijdens het traject gaan wij met vele verschillende aspecten aan de slag. Zo zullen we onder andere samen gaan kijken naar je zoekprofiel, kwaliteiten, drijfveren, kansen en mogelijkheden, sollicitatievaardigheden, jobcoaching en stellen wij een strategisch marktbewerkingsplan op. Alles om jou zo snel mogelijk aan een passende baan te helpen!

UWV Naar werk

Ben ik de UWV Naar werk loopbaancoach die je zoekt?

  • Ik geloof er in dat iedereen kwaliteiten heeft en laat zien. Maar misschien is het voor jou wel zo ‘gewoon’, dat je het bij jezelf niet herkent. Laten we samen onderzoeken wie je bent, waar je voor staat, wat jouw meerwaarde is en waar je naar toe wilt.
  • Meer dan 25 jaar ervaring met sollicitanten, solliciteren, cv’s en sollicitatiebrieven, zowel vanuit de kant van werkgever, recruiter als loopbaancoach.
  • NOLOC Gecertificeerd Register Loopbaanprofessional
  • Diploma Practitioner Coachopleiding (EMCC/NOBCO gecertificeerde opleiding)
  • Gecertificeerd Mapstell Guide & Coach
  • Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist
  • Plezier! Positief! Power!

Deze trajecten voer ik uit namens Flex Advieshuis.

Op mijn profielpagina vind je meer informatie, maar het makkelijkst is om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Zo kunnen Flex Advieshuis en ik het snelst iets voor jou betekenen.

UWV Naar werk