UWV Werkfit maken

re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW)

Werkfit Maken is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW). Het doel is om mensen met een uitkering van het UWV weer werkfit te maken met daarbij veel aandacht voor werkvermogen en sollicitatiecapaciteiten.

Zo gaan wij je onder andere helpen met het versterken van je professionele vaardigheden en onderzoeken we waar je kracht ligt, maar onderzoeken we ook wat mogelijke belemmeringen kunnen zijn. Op deze manier leer je jezelf beter kennen en weet je waar je op moeten letten wanneer je besluit om later zelfstandig op zoek te gaan naar een baan. In dit traject leren wij je de handvatten aan, waarmee jij in de toekomst de arbeidsmarkt kan verkennen. En dit alles doen wij samen met jou!

UWV Werkfit maken

Ben ik de UWV Werkfit maken loopbaancoach die je zoekt?

  • Ik geloof er in dat iedereen kwaliteiten heeft en laat zien. Maar misschien is het voor jou wel zo ‘gewoon’, dat je het bij jezelf niet herkent. Laten we samen onderzoeken wie je bent, waar je voor staat, wat jouw meerwaarde is en waar je naar toe wilt.
  • Meer dan 25 jaar ervaring met sollicitanten, solliciteren, cv’s en sollicitatiebrieven, zowel vanuit de kant van werkgever, recruiter als loopbaancoach.
  • NOLOC Gecertificeerd Register Loopbaanprofessional
  • Diploma Practitioner Coachopleiding (EMCC/NOBCO gecertificeerde opleiding)
  • Gecertificeerd Mapstell Guide & Coach
  • Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist
  • Plezier! Positief! Power!

Deze trajecten voer ik uit namens Flex Advieshuis.

Op mijn profielpagina vind je meer informatie, maar het makkelijkst is om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Zo kunnen Flex Advieshuis en ik het snelst iets voor jou betekenen.

UWV Werkfit maken