Welkom bij Zicht op Inzicht

Lang geleden ben ik begonnen met praten; in de loop der jaren heb ik geleerd te luisteren.

Het is de basis van mijn werkervaring. Aanvankelijk commercie en sales, later arbeidsbemiddeling van vooral HBO’ers en WO’ers. Het is heel goed om te weten wat je wilt. Ik ben echter vooral benieuwd naar het ‘waarom’​. Daarbij draait het in mijn ogen niet om vertellen, maar om vragen.

Ik heb met mensen aan tafel gezeten die na afloop van het sollicitatiegesprek blij waren te hebben ontdekt dat ze solliciteerden naar een plek die hen niet paste, of (her)ontdekte dat ze niet gelukkig waren in het werk dat ze deden. Dat het tijd werd voor iets nieuws.

Juist deze gesprekken maakten mij blij. Ze hebben me de richting gegeven mij te verdiepen door middel van de HBO-opleiding coaching. Begin 2011 heb ik ‘Zicht op Inzicht’​ opgericht. Daarmee geef ik trainingen, workshops en coaching die zorgen voor verandering. Mede door een open benadering en een gezonde nieuwsgierigheid heb ik al veel mensen en organisaties mogen helpen.

Mijn slogan is Plezier! Positief! Power!
Ik maak werk van jouw sollicitatie, CV, netwerk en LinkedIn en ik help organisaties in contact te komen met hun specifieke doelgroep.

Werk vinden

Wil je of moet je op zoek naar een nieuwe baan? Zowel groepsgewijs als individueel biedt Zicht op Inzicht je trainingen, workshops en begeleiding waarmee jouw sollicitaties, CV, netwerk en LinkedIn grote stappen vooruit maken. Het uitgangspunt is wat jij wilt en waar je behoefte aan hebt. Op basis daarvan bepalen we samen wat handig en verstandig is.

Personeel ontwikkelen

Wil je als organisatie je personeel ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling of ontwikkeltraject? Of wil je je personeel ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan, bijvoorbeeld bij ‘boventalligheid’ of na reorganisatie? Zicht op Inzicht biedt je zowel individuele als groepsgewijze mogelijkheden daarvoor.

Resultaat verhogen

Als organisatie, afdeling, MKB’er of ZZP’er zichtbaar zijn voor en in contact komen met jouw specifieke doelgroep? Met meer dan 7 miljoen Nederlandse accounts is LinkedIn een niet te negeren platform om jouw zakelijke doelen te bereiken. Zicht op Inzicht maakt er werk van!

Wat kan ik voor je betekenen?

Je vindt uiteraard veel meer informatie op deze website. Maar als je eerder vragen hebt, of kennis wilt maken en bespreken waar je behoefte aan hebt, dan kan dat uiteraard ook.

Graag zelfs!

Vincent Kuyvenhoven

Vincent Kuyvenhoven

Zicht op Inzicht