Maak werk van je CV

Je CV heeft maar één doel: aan tafel komen voor een sollicitatiegesprek.

De lezer bepaalt in een paar seconden of je CV interessant genoeg is om verder te lezen. Of niet. Het is dus belangrijk dat jij alle relevante informatie toont over wie je bent, waar je voor staat, wat je meerwaarde is en welke richting je op wilt. Persoonlijk, positief en krachtig!

Alles wat op je cv staat, is relevant. En alles wat relevant is, staat op je cv.

Wij zorgen er voor dat je laat zien waar het echt om draait; voor jou en voor de lezer.

Maak werk van je CV

Programma (een dag):

  • Ochtend: Hoe zorg je er voor dat je precies dat vertelt dat bij je past, jou sterker maakt en relevant is voor de lezer. Dat kan niet zonder ruime aandacht voor het belangrijkste onderdeel van je sollicitaties: jij! Welke kwaliteiten bezit je, wat vind je belangrijk voor jezelf en wat zoek je in een baan. Maar vooral: waarom, waarom en waarom.
  • Wat ‘hoort’ er wel en niet op je cv. We laten voorbeelden van cv’s zien; hoe het niet moet, hoe het wel kan en hoe recruiters er naar kijken. En uiteraard bespreken we wat jij daar van vindt.
  • Middag: jij werkt zelfstandig, in duo’s en samen met de trainer aan jouw cv. Je scherpt je profieltekst aan, zorgt ervoor dat je kracht en meerwaarde uit je werkervaring spat en laat zien hoe jij je werk anders doet dan collega’s met exact dezelfde baan.

Resultaat:

  • Een uitnodigend CV dat jouw kracht, energie, kennis, ervaring en meerwaarde weergeeft, relevant voor de lezer.

Voor wie:

  • Iedereen die (nog) niet tevreden is over zijn/haar CV.
  • Groep van 6 personen .

Maak werk van je CV