LinkedIn en Netwerken

Maak werk van je LinkedIn. Jij bent de enige die dat kan doen.

LinkedIn is dé zakelijke netwerksite voor iedereen die niet stil wil blijven staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, je doet nieuwe ideeën op, blijft in contact met vakgenoten, klanten en collega’s, je legt nieuwe contacten met mensen die jouw interesses en kennis delen. Je zoekt er naar vacatures en wordt er gevonden door mensen en organisaties die op zoek zijn naar precies zo iemand als jij.

Maak er nu werk van!

Workshop LinkedIn en Netwerken

Programma (een dagdeel):

  • Wat is jouw doel met LinkedIn en wat wil je je netwerk laten zien?
  • Wat zijn belangrijke aspecten in je profiel die bijdragen aan je zichtbaarheid?
  • Hoe kom je in beeld bij jouw netwerk en bij het netwerk dat je wilt bereiken?
  • Update maken die laat zien waar je voor staat en die bijdraagt aan je doel.

Resultaat:

  • Je weet hoe jij LinkedIn actief inzet om je netwerk uit te breiden, te verstevigen en je doelen te bereiken. Je weet het niet alleen; je doet het ook!

Voor wie:

  • Iedereen die actief werk wil maken van zijn/haar LinkedIn profiel.
  • Je wilt de regie nemen in plaats van afwachten of er iets gebeurt.
  • Je wilt je doel bereiken.
  • Groep van 6 personen.

Workshop LinkedIn en Netwerken

“Dank voor het enthousiasme, humor en de flexibele stijl van presenteren waardoor het toegankelijk wordt. Meerwaarde dat de blik van de recruiter ook werd meegenomen.”

“De trainer heeft me op een plezierige manier aan de tand gevoeld over wat ik wil en wie ik ben. Hij liet me inzien dat ik op papier anders overkom dan in een gesprek. Dat was confronterend, maar hij sloeg de spijker op de kop. (…). Hij gaf me een concrete oefening om mijn teksten net zo uitnodigend en uitdagend te schrijven als ik in een ontmoeting ben. Daardoor heb ik mezelf beter en oprechter leren profileren, met als resultaat een nieuwe baan in een nieuwe sector! Die baan heb ik zelf binnen gesleept, maar ik ben de trainer ontzettend dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik pas kon inzetten na zijn feedback.”