LinkedIn profiel

Krachtig LinkedIn profiel

Je hebt geen LinkedIn nodig om een baan te vinden. Je doet jezelf wel enorm tekort wanneer je online niet te vinden bent.

Ruim 2/3e van alle banen komt voort uit het netwerk; ook uit het jouwe. Daarbinnen speelt LinkedIn een enorm grote rol. Bijna alle recruiters en vacaturehouders gebruiken LinkedIn om nieuwe medewerkers te zoeken, of om er een indruk van te krijgen bij een sollicitatie.

Workshop LinkedIn profiel

Programma (een dagdeel):

  • Uitleg over wat LinkedIn is en wat de waarde van het netwerkplatform is.
  • Inzicht in de belangrijkste functies en pricavy-instellingen van LinkedIn
  • Aanmaken van jouw LinkedIn profiel
  • Aanvullen en completeren van jouw persoonlijke LinkedIn profiel op basis van jouw kennis, ervaring en kwaliteit.

Resultaat:

  • Na deze workshop heb je een door recruiters en HR-managers vindbaar LinkedIn profiel waarin je laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat jouw kennis, ervaring en meerwaarde is.
  • Je wordt gevonden zoals je gevonden wilt worden. Je wordt gezien zoals jij gezien wilt worden.

Voor wie:

  • Iedereen die nog geen LinkedIn profiel heeft of er na aanmelden nog niet of nauwelijks iets mee heeft gedaan.
  • Groep van 6 personen of individueel.

Workshop LinkedIn profiel

“Dank voor het enthousiasme, humor en de flexibele stijl van presenteren waardoor het toegankelijk wordt. Meerwaarde dat de blik van de recruiter ook werd meegenomen.”

“De trainer heeft me op een plezierige manier aan de tand gevoeld over wat ik wil en wie ik ben. Hij liet me inzien dat ik op papier anders overkom dan in een gesprek. Dat was confronterend, maar hij sloeg de spijker op de kop. (…). Hij gaf me een concrete oefening om mijn teksten net zo uitnodigend en uitdagend te schrijven als ik in een ontmoeting ben. Daardoor heb ik mezelf beter en oprechter leren profileren, met als resultaat een nieuwe baan in een nieuwe sector! Die baan heb ik zelf binnen gesleept, maar ik ben de trainer ontzettend dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik pas kon inzetten na zijn feedback.”