Netwerkorganisaties bieden hun leden de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en elkaar beter te leren kennen.

Zicht op Inzicht maakt(e) er werk van voor en met onder andere ImPower, DeBroekriem, JobOn, De Windwijzer, Made by 020, Economic Business Weeks Tilburg, OnMyWay.

De workshops die ik voor netwerkorganisaties verzorg, zijn met name:

MapsTell - De Wereld van Verschil

MapsTell maakt serieuze onderwerpen – zoals menselijk gedrag – op een interactieve manier toegankelijk. De reis binnen de Wereld van Verschil begint met het ontdekken van eigen gedrag, dan het begrijpen van dat van anderen om vervolgens met elkaar in verbinding te staan.

LinkedIn en Netwerken

LinkedIn is dé zakelijke netwerksite voor iedereen die niet stil wil blijven staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, je doet nieuwe ideeën op, blijft in contact met vakgenoten, relaties en collega’s en legt nieuwe contacten met mensen die jouw interesses en kennis delen.

CV training voor mobiliteit

Je CV heeft maar één doel: aan tafel komen voor een sollicitatiegesprek. De lezer bepaalt in een paar seconden of je CV interessant genoeg is om verder te lezen. Of niet. Toon wie je bent, waar je voor staat, wat je meerwaarde is en welke richting je op wilt. Persoonlijk, positief en krachtig!

Van Werk naar Werk

De ‘wereld’ van cv’s en solliciteren is de laatste jaren enorm veranderd. De manier waarop je een aantal jaar geleden naar een nieuwe baan zocht, is niet meer toereikend in de huidige arbeidsmarkt. Doe jezelf niet tekort. Maak werk van je sollicitatie!

Het Sollicitatiespel

In de workshop wint maar één deelnemer. In de workshop wint iedereen! Tijdens het spelen van dit bordspel komen jij en je medesollicitanten in alle fases terecht. Jullie krijgen vragen en opdrachten waarmee jullie met elkaar steeds meer inzicht krijgen in wat solliciteren eigenlijk is, hoe jij dat doet en wat daar het effect van is.