Zicht op Inzicht heeft workshops en trainingen verzorgd voor basisscholen, voortgezet onderwijs / middelbare scholen, mbo, hbo, universiteit en een universiteit elders in Europa.

Zicht op Inzicht maakt(e) er werk van met onder andere Hogeschool Rotterdam, Universiteit Utrecht, HAS Hogeschool, Avans, INOS, Florijn College, Radius College, Basisschool De Brug, Curio, Curio Vavo, Robert Gordon University Aberdeen.

MapsTell

Wij vinden het super belangrijk dat elke student minimaal één keer in zijn studietijd de kans krijgt om over gedragsvoorkeur te leren, het beste uit jezelf te halen en beter samen te werken..

MapsTell Toung Talent

Speciaal voor jongeren van 10 tot 17 jaar is de Wereld van Verschil omgetoverd tot een kleurrijk, eenvoudig en begrijpelijk landschap rondom gedrag, persoonlijke ontwikkeling en burgerschap.

LinkedIn en Netwerken

Laat uw studenten ervaren hoe zij zich actief kunnen profileren op de stage- en arbeidsmarkt en hoe zij in contact kunnen komen met organisaties en mensen die hen meer kunnen leren over en verder brengen in hun vakgebied.

Solliciteren naar eigen stageplaats

De workshop ‘solliciteren naar je eigen stageplaats’ helpt de studenten om beter naar zichzelf te kijken, inzicht te krijgen in de stage- en /of arbeidsmarkt en om een uitnodigend cv met passende sollicitatiebrief te schrijven.

Het Sollicitatespel

In het bordspel wint maar één deelnemer. In de workshop wint iedereen!

Tijdens het spelen van dit bordspel krijgen de studenten vragen en opdrachten waarmee zij met elkaar steeds meer inzicht krijgen in wat solliciteren eigenlijk is, hoe zij dat doen en wat daar het effect van is.

Vragen?

Neem contact op om de mogelijkheden, je wensen en/of behoeften te bespreken voor jullie school, leerlingen of studenten.